»

Az SzK Oktatásügyi Minisztériumának rendelete alapján az alapiskolák 5. - 9. évfolyamaiban a 2020. október 26. - november 27. közötti időszakban az oktatás "online" formában, azaz digitális távoktatás formájában történik. Felhívjuk a tisztelt szülők figyelmét, hogy az online oktatáson a gyerekek részvétele kötelező. Amennyiben bármilyen probléma merül fel az oktatással kapcsolatban, kérjük lépjenek kapcsolatba az osztályfőnökkel.

Az online oktatáshoz szükséges valamilyen internethez csatlakoztatott eszköz - számítógép, táblagép vagy okostelefon. A gyerekek az MS Teams alkalmazás segítségével tartják a kapcsolatot a tanítóikkal, egy módosított órarend szerint. Az MS Teams alkalmazáshoz használt belépési adatok minden tanuló számára ismertek. Amennyiben a tanuló nem ismeri a belépési adatait, kérjük vegyék fel a kapcsolatot a gyermek osztályfőnökével vagy az informatikát oktató pedagógussal. Kérjük, kísérjék figyelemmel az elektronikus kiskönyvbe jegyzett üzeneteket is. Az online oktatás során a gyerekek teljes értékű osztályzatokat kapnak, amelyek szintén bekerülnek az elektronikus kiskönyvbe.

A tanulóknak hétfőtől csütörtökig naponta 4-4 online tanítási órájuk lesz, a pénteki 1 v. 2 tanítási óra után a nevelési tantárgyak az oktatók utasításai szerint valósulnak meg (online óra, kidolgozandó feladat, projekt, feladatlap stb. formájában). Az őszi szünidő ideje alatt (október 30., november 2. 6., 9) az online tanítás is szünetel. Az órarend az online oktatás időszakában a következőképpen módosul:

6. osztály órarendje

7. osztály órarendje

8. osztály órarendje

9. osztály órarendje

Kérjük, hogy az esetleges változások miatt figyeljék az iskola facebook-oldalát és honlapját is. Köszönjük az együttműködést!

NDg3ZmMwZ