» Iskolai étkezde/Šk. jedáleň

ZÁKLAD ŠKOLA S MATERSKOU ŠKOLOU SÁNDORA PETŐFIHO S VJM  SLÁDKOVIČOVO

______________________________________________________________________________

Étlap/Jedálny lístok

A Diószegi Egyesített Iskola egységét képező Iskolai Étkezde információi alapján a gyermek/tanuló törvényes képviselője a 2023. május 1-től érvénybe lépő ingyenes óvodai/iskolai étkeztetés iránti igényét  az alábbi nyomtatványon kérvényezheti (amennyiben a gyermek jelenleg is az iskolai étkezdében étkezik):

Szülői kérvény/Žiadosť rodiča

Ellenkező esetben a szülőnek először az iskolai étkezést kell igényelnie az alábbi nyomtatványon:

Jelentkezési lap/Prihláška na stravovanie

További információk:

  1. A támogatás csak abban az esetben igényelhető, ha a szülőnek az iskolai étkezdével szemben nincs tartozása. Ellenkező esetben az adott összeget először meg kell térítenie.
  2. A támogatás csak az étel alapanyagainak költségeit fedezi, ezért a 6 €/hónap/gyermek költséget továbbra is fizetni kell.
  3. A szülő május 15-ig köteles befizetni 20 € összegű biztosítékot az iskolai étkezde számára. Amennyiben a törvényes képviselő az ebédet nem jelenti le az adott napon, az iskolai étkezde az ebéd árát a biztosíték összegéből vonja le.
  4. A napi ebédet az előző napon 15:00 óráig vagy az adott napon 7:00 óráig lehet lejelenteni a 031/784 1816 telefonszámon.
  5. Amennyiben a szülő elmulasztotta a gyermek kijelentését, az adott napon 12:00 - 14:00 óra között az ebédet saját edényben elviheti magával.
  6. Amennyiben a szülő a gyermek kijelentését több egymás utáni nap esetében elmulasztotta, az első napon elviheti magával az ebédet, a további napokon az étkezés ára levonásra kerül a biztosíték összegéből.
  7. A befizetett 20 €-ból megmaradt összeget a szülő az iskolaév végén a számlaszáma megjelölésével visszaigényelheti. Amennyiben ezt nem teszi meg, az iskolai étkezde a maradék összeget nem utalja vissza.

MzliYTd